De keuze is aan jou
Je hebt een bouwbedrijf of bent verantwoordelijk voor een materieeldienst of technische dienst en hebt nieuw gereedschap nodig. Dan bieden wij je de keuze tussen aanschaf of lease. 

Verantwoorde keuze
Wat geldt voor auto’s en copiers geldt ook voor elektrisch gereedschap: het is een logische en verantwoorde bedrijfseconomische keuze. Met operational lease kun je tegen geringe kosten per maand investeren in elektrisch gereedschap. 
Het grote voordeel van lease is natuurlijk dat je geen hoge investeringskosten hebt en je liquiditeitspositie in tact blijft. Bijvoorbeeld als er budgettaire beperkingen zijn of als je geld nodig hebt voor andere zaken dan jouw elektrisch gereedschap, maar toch wilt profiteren van alle innovaties die wij op de markt brengen waarmee je veiliger en gezonder, gemakkelijker en productiever werkt.

Kredietlijn
Een leasecontract kan worden aangegaan zonder dat het de kredietfaciliteiten van de onderneming aantast.

Belastingvoordeel
De maandelijkse betalingen kunnen volledig worden afgetrokken als zijnde bedrijfskosten! Omdat de leasemaatschappij eigenaar is van de producten, staan ze niet op uw balans.

Maandelijkse kosten
Afhankelijk van het totale bedrag wordt er middels een ‘factor’ berekend hoeveel je maandelijks moet betalen. De leasemaatschappij kan de factoren wijzigen, dus is het zaak altijd met de juiste dan geldende factoren te rekenen om verrassingen te voorkomen.

Minimum bedrag
Lease is mogelijk vanaf een totaal aanschafprijs van minimaal € 500. De bedragen genoemd bij machines < € 500 Excl. BTW zijn hypothetisch in een pakket van minimaal € 500,-. 

Kredietaanvraag
Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact Wij adviseren u graag over de keuze voor de juiste producten en de procedure. Jouw meest recente financiële gegevens en een uittreksel van de KvK zijn noodzakelijk. Definitieve kredietacceptatie gaat normaal binnen 2 dagen en je moet daarbij aantonen dat je de goederen verzekert. Indien gewenst kan er via de leasemaatschappij een verzekering worden afgesloten.

Verzekering
Machines dienen verzekerd te zijn tegen diefstal. Indien u nog geen verzekering heeft dan kunt u dit regelen via de leasemaatschappij. De kosten hiervoor zijn jaarlijks 3% over het investeringsbedrag met een minimum van € 96,=. Betaling per jaar vooraf. Zelf regelen mag ook, dan is een kopie van de verzekeringspolis voldoende.
Wil je daarbij de volledige zekerheid van vaste kosten? Lees dan onder ‘servicecontract’ alles over het afsluiten van een servicecontract. Al dan niet in combinatie met lease. ( Servicecontract is alleen met Makita )

Rekenvoorbeeld
Een rekenvoorbeeld met onze populaire 14.4V Lithium-ion boor-/schroefmachine DDF470RMJ. Stel dat u hiervan 10 stuks nodig heeft. Dit zou een directe investering van 10 x € 329.- ex. BTW zijn: € 3.290 in totaal.

Het leasen van 10 x DDF470RMJ kost u € 116,50** per maand, exclusief éénmalig € 75 administratiekosten en exclusief verzekering. Dit betekent dat u in het 1e jaar € 1.867 extra voorhanden heeft voor andere investeringen. (Betaling geschiedt per kwartaal via automatische incasso vooraf. Bij afwijkingen volgt een toeslag van 1,5% met een minimum van € 25,-.)

** op basis van 36 maanden Operational Lease

Openingstijden

Maandag 07:30 - 17:00
Dinsdag 07:30 - 17:00
Woensdag 07:30 - 17:00
Donderdag 07:30 - 17:00
Vrijdag 07:30 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten


Adres informatie

Kempenlandstraat 27B
5262 GK, Vught
Noord-Brabant
073 - 657 12 38
073 - 657 94 92

Stuur ons een bericht

Neem zo snel mogelijk contact op! Wij zullen altijd proberen zo spoedig mogelijk te reageren

Vul je naam in
Vul je telefoonnummer in
Vul je E-mail adres in E-mail adres is niet geldig
Vul het product in
Vul je bericht in