Rico Gereedschappen

Verkoop & leasing machines

Hoeveelheden naar keuze

Verkoop

Naargelang de behoeftes van uw onderneming kan u bij ons oerdegelijke machines aankopen. Wij zitten graag met u samen om de hoeveelheid en de prijs te bespreken en verwerken vervolgens uw bestelling. Nadien komt de apparatuur zo snel mogelijk uw richting uit. Geef ons gerust een seintje als u meer wil weten over de mogelijkheden.

PHOTO 2022 07 26 14 18 42 11

Maandelijkse betalingen

Leasing

Leasing Nieuwe aparatuur verzekering maandelijkse betaling

Als u materiaal least, vermijdt u hoge investeringskosten en blijft uw liquiditeitspositie intact. Zo kan u tegen een zachte prijs genieten van de nieuwste apparatuur op de markt. Bij Rico Gereedschappen kan u een leasecontract afsluiten zonder de kredietfaciliteiten van uw bedrijf aan te tasten. U kan de maandelijkse betalingen van uw belastingen aftrekken als bedrijfskosten. Wij zijn als leasemaatschappij namelijk eigenaar van de goederen.

Een factor berekent het bedrag dat u maandelijks moet betalen. Houd er wel rekening mee dat wij die factoren te allen tijde kunnen wijzigen. Een leasing is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van minstens € 500,00. Alle bedragen van onze machines zijn exclusief btw.

Om de administratie vlot te laten verlopen, vragen wij u om ons een uittreksel van de KvK en uw recentste financiële gegevens te bezorgen. Binnen de twee dagen voltrekt zich dan de definitieve kredietacceptatie, waarbij u moet kunnen aantonen dat u de goederen verzekert.

Wil u graag een verzekering afsluiten? Dan kan u zelf een verzekeringsmaatschappij aanspreken of bij ons een verzekering afsluiten. Zo zijn uw machines beschermd tegen diefstal. De kosten daarvoor bedragen jaarlijks 3 % van het investeringsbedrag. Als u zelf een verzekeringsmaatschappij aanspreekt, hoeft u ons enkel een kopie van de verzekeringspolis door te sturen.

Een machine kopen of leasen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!